Aqua clear

Leväntuhoaine aqua clear.

Jos puutarhalammen tai- altaan biologista tasapainoa ei saavuteta, biotoopin hyvinvointi alkaa usein järkkyä leväkasvuston lisääntymisen vuoksi. Varsinkin keväisin kaikenlaisten levien hallitsemattomalla kasvulla on varsin epämiellyttäviä vaikutuksia.

Aqua Clear hidastaa huomattavasti erilaisten levälajien kasvua ja se poistaa nopeasti veden sameuden. Aqua Clearin käytön jälkeen on suositeltavaa ryhtyä muihin toimenpiteisiin puutarhalammen biologisen tasapainon säilyttämiseksi.

Tuotteen sameutuminen ja sakkautuminen on normaalia, eikä sillä ole vaikutusta aineen tehoon. Avattu pakkaus tulee käyttää kolmen kuukauden kuluessa ja se on säilytettävä lasten ulottumattomissa alkuperäisessä pakkauksessaan. Aqua Clear värjää voimakkaasti lammen vettä, se kuuluu kuitenkin asiaan. Väri vaihtuu muutaman päivän kuluessa.

Tuote on turvallinen kala-altaissa, jos aineen lisäys tehdään ohjeen mukaan. Tärkeää on, että ei laita liikaa kerralla/ohjeistuksen mukaan. Erittäin tärkeää on myös, että miten aine lisätään altaaseen, eli ei missään tapauksessa suoraan pullosta. Jos ainepitoisuus on korkea, vaara eläimille on muutaman minuutin, etenkin kalat saattavat luulla saavansa ruokaa ja uivat suoraan korkepitoiseen ainepilveen.

Käyttöohje >>

Aqua clear

Tuotetiedot

  • Tuotenimi: Leväntorjunta
  • Tuotenumero: 1373018
  • Koko: 500 ml
  • Valmistaja: Ubbink