Lieteallas kumista

Firstonen epdm-allaskumia käytetään yhä enemmän ja enemmän maataloudessa lietealtaisiin, koska se on edullinen, helppo ja ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna moniin muihin. Lietealtaan toteutus allaskumilla on kustannustehokasta ja se voidaan toteuttaa helposti vaikka vanhan altaan päälle.

Allaskumilla on CE-hyväksyntä, joka on riittänyt vuodesta 2015 (tällöin tarvittiin myös Maa ja metsätalousministeriön hyväksyntä, joka Firestonen allaskumilla myös on).

Firestone allaskumin rullaleveydet ovat 6,10m, 9,15m, 12,20m ja 15,25m, rullan pituus on 30,5m tai 61m. Allaskumia voi saumata yhteen ja sen voi tilata (tiettyyn kokoluokkaan saakka) paikan päälle valmiiksi määrämittaan leikattuna ja/tai saumattuna.

Allaskumiin voi tehdä sauman vuosienkin pääästä ja se on yhtä kestävä, kuin muu osa kumista. Läpiviennit, kulmat ym. onnistuvat myös ja siihen löytyy tarvikkeet.

Allaskumia voi saumata yhteen paikan päällä, jolloin kuljettaminen onnistuu vaikka kuinka isolle kokonaisuudelle.

Lieteallas voidaan toteuttaa jopa huomattavasti edullisemmin kumilla, kuin esimerkiksi betonilla.

Firestone-allaskumin edut:

  • Erittäin joustava. Säilyttää joustavuutensa aina –45 °C asti.
  • Mahdollista asentaa kaikkina vuodenaikoina vaihtelevissa ilmastoissa ja maastoissa.
  • Erittäin venyvä. Voi venyä yli 300 % esim. pohjan kohoumien yli.
  • Nopea ja helppo asentaa. Saatavana suurina saumattomina kappaleina jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä, näin työmaalla joudutaan tekemään vähemmän saumoja ja asennusaika nopeutuu.
  • Ei vaadi säännöllistä huoltoa asennuksen jälkeen.
  • Ympäristöystävällinen neutraali materiaali, jolla on vähäinen vaikutus ympäristöön tuotannon ja käytön aikana.

Ei tuotteita.