Suihkukaivot

Suihkukaivo on toiminnaltaan yksinkertainen ja helposti toteuttavissa oleva kokonaisuus. Valmiit setit on helppo toteuttaa sillä ne sisältävät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet.

Suihkukaivon voi kaivaa maahan tai asettaa suoraan terassille tuomaan tunnelmaa. Tunnelmallisen veden liikkeen lisäksi tyylikkäät materiaalit ja näyttävä LED-valaistus antavat pihaan ihastuttavaa eloa.

Ball jr led

Pallon muotoinen ledillä varustettu suihkukaivo. Tämän voi asettaa maahan tai sijoittaa esim. erikseen ostettavissa olevan jalustan päälle. Kaunis, yksinkertainen ja näyttävä kokonaisuus.

Näytä tuotetiedot »

Half ball led, musta

Puolipallon muotoinen ledillä varustettu suihkukaivo. Tämän voi asettaa maahan tai sijoittaa esim. erikseen ostettavissa olevan jalustan päälle. Kaunis, yksinkertainen ja näyttävä kokonaisuus.

Näytä tuotetiedot »

Neptun led, graniitti

Ajaton kolmen erikokoisen graniittipylvään suihkukaivo, jossa vesi valuu rosoista kiven pintaa pitkin. Pylvään päät on valaistu ledeillä, jolloin vesi saa aivan uuden elämän.

Näytä tuotetiedot »

Neptun led, musta polystone

Ajaton kolmen erikokoisen graniittipylvään suihkukaivo, jossa vesi valuu rosoista kiven pintaa pitkin. Pylvään päät on valaistu ledeillä, jolloin vesi saa aivan uuden elämän. Materiaali sään ja iskunkestävää polystonea, jolloin suihkukaivoa on helpompi käsitellä.

Näytä tuotetiedot »

Nova Scotia

Ubbinkin Nova Scotia on 3 maljan putous lon näyttävä, rahoittava ja kaunis katsella. Putous on upea lisä altaan reunalle ja lisäksi huolehtii elintärkeästä hapetuksesta liikuttaessaan altaan vettä. Setissä mukana kaikki tarvittava putouksen totetuttamiseen, myös pumppu.

Näytä tuotetiedot »