Patsaat

Altaan koristelu on se viimeinen silaus, jonka avulla vesipuutarhasi puhkeaa täyteen loistoon. Voit elävöittää allasta ihastuttavilla patsailla, valoilla ja kasveilla.

Patsas voi olla pieni lisä altaan reunalle tai kokonaisuuden keskipiste. Näyttävyyden lisäksi vettäkierrättävät patsaat antavat altaan vedelle lisähapetusta ja pitävät sen kirkkaampana.

HUOM! Useimmiten patsaissa ei tule pumppua mukana, sillä useimmat suihkulähdepumput voidaan jakaa pumppaamaan vettä patsaalle sekä suihkulle yhtäaikaa. Pumppuvaatimus vaihtelee patsaan mukaan.

Joutsen

Ubbink joutsen suihkulähdepatsas on elegantti figuuri, joka tuo herkkyyttä lammen reunalle. Korkeutta suihkulähdepatsaalla on 27 cm.

Näytä tuotetiedot »

Kilpikonna

Ubbink kilpikonna suihkulähdepatsas on kaunis lisä lammen reunalle, tai vaikka ihan omana suihkulähteenään. Korkeutta kilpikonnalla on 18 cm.

Näytä tuotetiedot »

Pissaava poika

Tunnetuimpia suihkulähdepatsas-aiheita on tietysti belgialainen pissaava poika. Tämä vähän face liftiä saanut versio Heissnerilta on varmasti minkälaisen vesiaiheen tahansa kyljessä hymyä herättävä.

Näytä tuotetiedot »